trainingen

werkwoorden spellen en commercieel schrijven

opfriscursus werkwoordspelling

Twijfel je wel eens over werkwoordsvormen als: bepaald/bepaalt, meld/meldt je aan of geappt/ge-appt? Volg dan de opfriscursus Werkwoordspelling. Met veel oefeningen en filmpjes spijker ik je in slechts twee uurtjes helemaal bij.
Deze cursus kun je individueel volgen, maar ook als groep (bijvoorbeeld met een aantal collega’s). Maximaal tien deelnemers. Kijk hier voor de tarieven opfriscursus werkwoordspelling.

workshop commercieel schrijven

Weet je niet hoe je je brief moet beginnen? Is het vinden van de juiste argumenten moeilijk? Twijfel je of je je doel wel bereikt? Denk je dat de opbouw onlogisch is? Volg dan de workshop commercieel schrijven. De onderdelen die aan bod komen zijn:

  • doel en doelgroep: hoe bereik je je doel bij de lezer?
  • structuur: logische opbouw van een brief, alinea’s, kopjes, verwijswoorden
  • stijl: correct, aantrekkelijk en helder formuleren
  • opmaak: hoe presenteer je de informatie aantrekkelijk?

We werken met je eigen brieven. We oefenen veel en gebruiken filmpjes ter illustratie.
De workshop bestaat uit twee ochtenden. Tussen deze ochtenden zit een periode van twee weken.
Je kunt de workshop individueel volgen, maar ook als groep (bijvoorbeeld met een aantal collega’s). Maximaal acht deelnemers. Kijk hier voor de tarieven workshop commercieel schrijven.

Ik heb Ingrid gevraagd om voor de medewerkers van de Pieterskerk een training Commercieel schrijven te ontwikkelen en te geven. In korte tijd wist ze onze mensen enthousiast te maken. Met respect voor ieders kwalititeiten gaf ze elke medewerker duidelijke feedback en handvatten om hun schriftelijke vaardigheden te verbeteren. Knap werk!

Frieke Hurkmans

directeur Pieterskerk, Leiden

Pin It on Pinterest

Share This